Succes sau esec? Greu de spus...crema caramel a iesit cam lichida si nu s-a intarit nici dupa vreo 4 ore de stat la rece deci estetic este un esec pentru ca a curs putin crema pe la margini. La gust e buna de te lingi pe degete (la propriu) deci as putea spune un succes.
Reteta de prajitura a fost testata week-endul trecut si am mancat din ea mai multe zile, trebuie sa recunosc ca odata cu trecerea timpului crema se intarea si prajitura arata asa cum stiam ca trebuie sa fie...asa ca in mintea mea a incoltit o idee: daca nu trebuia sa o tai dupa doar cateva ore?
Reteta o am de la o colega de birou, nu scrie cat trebuie lasata la rece asa ca am lasat-o cat am putut si eu, imi place aceasta prajitura la nebunie deci cat sa rezist? Am intrebat-o zilele trecute cat anume trebuia lasata la rece si a zis ca macar o noapte daca nu chiar 24 de ore...what? sa stau 24h langa Lica si sa nu gust? Nici gand! Nu o sa vezi asa ceva...o mananc cu lingura daca trebuie, dar nu astept!
Deci nu modul in care am urmat reteta a fost de vina ci ca sunt pofticioasa :-).
Reteta si poze data viitoare cand va sta mai mult timp la rece (dar nu promit nimic).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu